Sådan starter du en samtale med en pige

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Ved at klikke på knappen ovenfor giver du dit udtrykkelige samtykke til vores fortrolighedspolitik inklusive brug af profilering for at finde matches til dig, og du accepterer vores regler for brug

Hvordan starter man en samtale med hende?

Har du fundet en sød pige på Badoo, du har lyst til at chatte med, eller er du faldet over en flot pige på Tinder, du skal sende din første besked til? Det kan være nervepirrende at skulle tage det første skridt og skrive til en pige. Hvad skriver man til en kvinde? Det er noget, mange mænd kan gruble længe over. Kvinder er nemlig ikke altid lige nemme at blive kloge på. Når du skal starte en samtale, er der flere ting, du kan benytte dig af. Inden du sender den første og den bedste scorereplik, du kan komme i tanke om, er det en god idé at gøre sig nogle tanker om, hvad du skal skrive til dit crush. Fanger du ikke hendes opmærksomhed ved første besked, kan der nemlig være lang vej til, at hun overhovedet vil skænke dig en tanke. Det er derfor vigtigt, at du får strikket en god besked sammen, når du skal starte en samtale.

Hvad skal jeg skrive til hende?

Når du skal skrive din første besked på Tinder til en pige, eller du har lyst til at chatte med en på Badoo, kan det være en god idé at starte med at læse de kommentarer, hun har skrevet om sig selv i sin profil. Det kan nemlig give dig et fingerpeg om, i hvilken retning du skal bevæge dig. En god start er at skrive nogle komplimenter til hende. Kunsten er dog, at du skal finde balancen, hvor det er lige tilpas, uden det bliver for creepy. Skriver du en alt for lang besked til hende, hvor du går ned i mindste detalje om, hvor flot hun ser ud, er der stor risiko for, at du skræmmer hende væk. Skriver hun i hendes profiltekst, at hun elsker at lave mad, kan det være en god idé at få inkorporeret i din besked, at du elsker god mad, og du ville elske, hvis en sød pige som hende ville invitere dig på et lækkert måltid. Dette er blot en måde at starte en samtale på. Det vigtigste råd, når du skal skrive din første besked til en pige, er, at det skal være en sød besked, du skriver til hende. Bliver det alt for sjofelt, er der mange piger, der vælger at ignorere beskeden, medmindre det er det, hun er ude efter. Skriver hun i hende profiltekst, at hun ikke er ude efter noget seriøst, kan den lumre vinkel være den helt rette måde at starte en samtale på.

De mest populære sider