Sugardaddy – Gode dating råd

en mand, der søger en kvinde
Vælg din alder
forrige trin
Ved at klikke på knappen ovenfor giver du dit udtrykkelige samtykke til vores fortrolighedspolitik inklusive brug af profilering for at finde matches til dig, og du accepterer vores regler for brug

Hvad er en sugardaddy?

Mange har hørt om betegnelsen sugardaddy. Det er dog ikke alle, der ved, hvad det egentlig dækker over. Det kan vi gøre dig klogere på i dette indlæg. Derudover kan du også blive klogere på, om sugardating er noget for dig. Først gør vi dig klogere på, hvad en sugerdaddy er. En sugardaddy er typisk en mand, der indleder et forhold med en kvinde, som kaldes en sugarbaby. Dette lyder som et helt almindeligt forhold. Der er dog nogle specifikke kendetegn ved et forhold imellem en sugardaddy og en sugarbaby. En sugardaddy er ofte noget ældre end kvinden, han indleder et forhold til. Forholdet består typisk af, at kvinden dater den ældre mand, hvor han til gengæld forkæler hende med gaver og oplevelser. Det bygger lidt på den traditionelle og lidt gammeldags måde at have et forhold. Før i tiden var det typisk manden, der tjente pengene, og kvinden fik derfor penge af manden til det, hun nu skulle bruge penge på. Sugardating kan dog være meget forskelligt fra forhold til forhold. De fleste vælger nemlig at have nogle bestemte rammer for, hvordan forholdet skal fungere.

Sugardaddy søges – Sådan søger du en sugardaddy

Synes du, at det kunne være spændende at date en sugardaddy, eller vil du selv prøve kræfter med at være sugardaddy, er der rig mulighed for det. Det kan være en god idé at starte i det små, inden du kaster dig helt ud i det seriøse sugardating-forhold. Der er flere måder at finde en sugardaddy på. Mange vælger at bruge en datingside til formålet. Det kan være en god idé at benytte en side, der hovedsageligt beskæftiger sig med sugardating. Det sikrer dig nemlig, at du hurtigere finder en mulig bejler. Holder du dig til de almindelige datingsider, kan der være langt imellem, at du falder over en mand, der søger en sugarbaby. Det anbefales derfor at du benytter specifikke sugardating-sider. Det gælder egentlig både, i forhold til om du er sugardaddy, eller du er sugarbaby. Skal du finde en, der er seriøs omkring at sugardate, er du nødt til at lede de rette steder. Ellers kan det tage lang tid for dig at finde en sugardaddy eller sugarbaby. Når du indleder en samtale med en potentiel sugardaddy, kan det være en god idé at foretage en forventningsafstemning fra start. Hav rene linjer omkring, hvad han forventer af dig, og hvad du forventer af ham. Det giver de bedste forudsætninger for at finde en, der vil det samme, som du vil.

Kan man få en sugardaddy i Danmark?

Betegnelsen sugardaddy stammer egentlig fra USA. Det er dog noget, der har spredt sig til store dele af verden. Du kan derfor også sagtens udleve sugardating i Danmark, hvis det er noget, du går og overvejer. Leder du efter en sugardaddy i Danmark, er det derfor sagtens noget, du kan finde. Det samme gælder, hvis du som sugardaddy i Danmark er på udkig efter en sød pige, du kan forkæle.

De mest populære sider